Inkoop tweedehands plussize

** Omdat we momenteel genoeg kleding in voorraad hebben, nemen we tijdelijk helaas geen kleding in. **

Up koopt eigentijdse, tweedehands grote maten kleding  in! Dus puilt jouw kast uit, heb je veel plussize kleding die te groot of te klein is geworden, hangt die miskoop al tijden doelloos in de kast of ben je gewoon uitgekeken op jouw garderobe? Wij zijn blij met mooie kleding en kopen die (bij gebleken geschiktheid) graag van je over. Je hoeft dus niet te wachten of er iets verkocht wordt. Zo zijn jouw second hands meteen al geld waard!

Waar moet de kleding aan voldoen?

Kleding die erg ‘pillig’, vaal of verwassen is, slijtageplekken, haaltjes, vlekken of gaatjes heeft, kunnen we niet verkopen en nemen we dan ook niet over. Kortom: kleding moet er als nieuw uitzien.

Daarnaast moet de kleding passen bij ons beeld van leuke, goed te verkopen kleding met een maatje meer. Dat blijft natuurlijk een kwestie van smaak, dat begrijpen we goed, maar we willen een collectie bieden die past bij onze kijk en visie daarop.

Hoe lever ik kleding aan?

Lever te verkopen kleding gewassen en gestreken, goed verpakt aan, met daarop vermeld: naam, e-mailadres, telefoonnummer en evt. Iban-nummer.

Wanneer kan ik kleding brengen?

Je kunt tijdens openingstijden op ieder moment kleding inbrengen. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Als de winkel open is, kun je gewoon binnenlopen.

Beoordelen jullie mijn kleding meteen als ik het breng?

Nee, je laat de kleding achter en op een later moment wordt door ons beoordeeld welke items geschikt zijn voor overname. We selecteren voor Up alleen de beste tweedehands kledingstukken vanaf maat 44, zodat we een mooie collectie in de winkel houden. Je ontvangt z.s.m. na afgifte een e-mail met daarin een totaalprijs die we bieden voor jouw kleding. Indien je daarmee akkoord bent, krijg je het geld direct uitbetaald: cash in de winkel of via de bank. Natuurlijk kun je er ook iets nieuws voor jezelf voor uitzoeken bij Up!

Hoe wordt de prijs bepaald?

Het bedrag dat wij kunnen betalen voor jouw kleding is afhankelijk van merk, maat, conditie, vraag en aanbod en onze verkoopmarge.

Welke merken kopen we in?

Up verkoopt tweedehands kleding vanaf maat 44 uit het midden- en hoog segment voor iedere portemonnee. We zijn vooral op zoek naar de betere merken als Yoek, Zhenzi, Zizzi, ART/HeART, Paprika, X-two, Twister, Rimini, Elizz, Head over Heels, Ulla Pöpken, Gerry Weber, Violeta by Mango, Exelle, Didi etc., maar het aanbod voor exclusievere tweedehands plussize kleding is beperkt. Daarom wijken we af en toe ook uit naar het middensegment.
We bedoelen daarmee merken als H&M, Liv, Miss Etam, M&S mode, Jessica, Canda etc. Wij selecteren uit dit segment alleen de beste en leukste items.

We vinden het daarnaast heel leuk om onbekendere plussize (top)merken in onze collectie te hebben. Kleding die dus niet afkomstig is van de grotere winkelketens. En ook ‘real vintage’ plussize in goede staat is zeer welkom. Unieke items dus, voor iedereen met een maatje meer die zich in het modebeeld wil onderscheiden. Zo hopen we een gevarieerd aanbod te verzamelen, ook met kleding die je niet overal in het straatbeeld tegenkomt.

Welke merken kopen we niet in?

Kleding uit het laagsegment kopen wij niet in. Het gaat dan om merken als Atmosphere, Cedarwood, Hema, Esmara, Pescara, Anni Rolfi, Enjoy, Zeeman, Wibra, Charles Vogele, Bon Prix, etc. Ook vermaakte of zelfgemaakte kleding nemen wij niet van je over.

Nb.: uit veel kleding zijn de (maat)labels verwijderd. Het kan daardoor voorkomen dat we toch kleding uit het laagsegment hebben ingekocht en in onze winkel hebben hangen, zonder dat te weten. Dat is niet altijd te voorkomen helaas.

Ruim je kast op

Inspiratie van UP

Up You Go!

Start typing and press Enter to search