Over UP

Shop Up

Geen pop-up, maar shop Up! Met trots hebben wij, Petra en Kristel ‘Up’ geopend: een winkel vol eigentijdse, hippe tweedehands plussize kleding voor vrouwen vanaf maat 44. Uniek in Nijmegen. En niet onbelangrijk: ook nog betaalbaar en duurzaam!

“Krijg toch allemaal de klere”

Naar onze mening is het aanbod leuke plussize kleding veel te klein, helemaal als het gaat om tweedehands kleding. Opent er weer zo’n hip tweedehands zaakje… is het aanbod vanaf maat XL bedroevend.

Vaak betekent het lang zoeken tussen de overvolle rekken met ieniemienie maatjes, om tot de conclusie te komen dat plussize vintage moeilijk te vinden is. Of er is een grote-maten-rekje ingericht in een ‘verloren hoekje’ van een winkel. Ons frustreerde dat, maar iedere klacht is een kans, zeggen ze. Het idee van een mooie winkel vol tweedehands plussize ontstond spontaan. Een heel rek vol leuke ‘secondhands’ in jouw maat om uit te kiezen. Voor een ander misschien heel normaal, maar voor ons een droom…die met de opening van Up werkelijkheid is geworden.

Kleding met gevoel

Kleding speelt een grote rol in ons leven. Het moet een weerspiegeling zijn van wie jij bent, maar als de keuze beperkt is (en vaak ook prijzig), valt dat niet altijd mee. Up hoopt mensen een goed gevoel te bezorgen. Zóveel kan kleding met je doen.

Petra en Kristel
Petra en Kristel van Up Nijmegen
Petra en Kristel van Up

Start typing and press Enter to search